Silicone Baby Bijtring Peuter Kids Drop Ring Tandjes Zwart Chian Ketting Hangers Pasgeboren Molars Tand Chewable Tandjes Speelgoed

4
5 Sterren
66%
4 Sterren
22%
3 Sterren
0%
2 Sterren
11%
1 Sterren
0%
9 Beoordelingen 134 Verkocht Freebie & beoordelingen
US $0.53
US $0.88
-40%
45-daagse bescherming van kopers
Geld terug garantie
Binnenlandse terugkeer
15 dagen zonder reden
Prijs garantie
Laagste prijs in 30 dagen

Misschien vindt u dit leuk

  • US $1.99 - US $1.99
    4
    92707
  • US $6.71 - US $61.41
    3
    45746
  • US $48.95 - US $64.58
    4
    20177
  • US $25.36 - US $27.86
    4
    27396
  • US $245.21 - US $312.33
    4
    14418
  • US $3.76 - US $62.26
    4
    21802
  • US $9.98 - US $9.98
    4
    24722
  • US $93.41 - US $419.74
    4
    8806
  • US $66.24 - US $71.10
    4
    12630
  • US $76.88 - US $87.23
    4
    12198

Sleutelwoorden

klant beoordelingen (9)

5 Sterren
6
4 Sterren
2
3 Sterren
0
2 Sterren
1
1 Sterren
0
4
/
5.0
  • I***l
    CL
    Logistiek :  AliExpress Saver Shipping
    Color :  Black
    Zeer goed product, ideale maat voor wat het is, baby bijtring of in mijn geval voor kind! Dezelfde kleur! De draad op de. Gebruik hang de bijtring is zacht en leuk om de hals! De snelle verkoper! En de prijs is de moeite waard de product 2020-09-25 10:32:05
  • O***a
    RU
    Logistiek :  China Post Ordinary Small Packet Plus
    Color :  Yellow
    EEN goede knaagdieren, duurzaam, nam voor een kind van races. Voordat dat, ze nam van hetzelfde materiaal, als een stok, het was zeer snel gnawed, en deze duurzaam 2020-06-01 08:16:48
  • b***a
    NL
    Logistiek :  China Post Ordinary Small Packet Plus
    Color :  Green
    Precies zoals omschreven, levering was binnen 6 weken. 2020-03-14 06:40:37
  • A***t
    ES
    Logistiek :  Correos Economy
    Color :  Gray
    Het duurde een lange tijd, maar het was het waard. Goed product, IK ben erg blij. IK denk dat ik opnieuw kopen. 2020-05-20 11:41:20
    Aanvullende feedback
    Essentiële informatie voor klanten, als je hebt besloten om te kopen op AliExpress, weten dat indien goederen aankomen beschadigd, ze fool u de kwaliteit omdat wat je ziet eruit als een churro om een kastanje, of u aftersales probleem, De terugkeer van het product naar China met tracking tracking op top is betaald door de koper die niet schuld voor niets. Het is voor u te denken als het echt maakt voor u om hier te kopen, omdat de aftermarket tevredenheidsgarantie niet bestaat. Als je opgelicht, je voor betalen. IK tel deze ervaring voor u om de kleine print van zijn pagina, omdat in klant rechten bescherming ze laat veel te wensen. 2020-06-26 04:52:29
  • I***n
    US
    Logistiek :  China Post Ordinary Small Packet Plus
    Color :  Gray
    Echt leuk. EEN beetje groter dan verwacht, maar heel schattig. IK droeg het uit en kreeg zelfs complimenten op. Niemand wist het was voor kauwen op als ik angstig 2019-06-30 14:47:47
  • A***t
    ES
    Logistiek :  Correos Economy
    Color :  Red
    Het duurde een lange tijd, maar het was het waard. Goed product, IK ben erg blij. IK denk dat ik opnieuw kopen. 2020-05-20 11:41:20
  • J***H
    PL
    Logistiek :  China Post Ordinary Small Packet Plus
    Color :  Blue
    Goed product, maar IK ontvangen niet wat ik bestelde. Little teleurgesteld, zou hebben gekozen verschillende kleur dan. 2019-03-02 05:05:35
  • V***a
    KZ
    Logistiek :  China Post Ordinary Small Packet Plus
    Color :  Blue
    Knaagdieren is geweldig. Kleur verzadigd. Na verwerking niet veranderd. IK ben erg blij. Dankzij de verkoper. 2019-02-19 08:09:47
    Aanvullende feedback
    Gewoon bewonderenswaardig 2019-02-19 08:10:05