Nieuwste Motorcycle Skull Wings Pins Badges Broches Voor Biker Jacket Vest Schoenen Bag Belt Kleding Broches Pins Hoed Pinnen Gesp

4
5 Sterren
72%
4 Sterren
9%
3 Sterren
0%
2 Sterren
9%
1 Sterren
9%
22 Beoordelingen 70 Verkocht Freebie & beoordelingen
US $10.40
US $20.00
-48%
45-daagse bescherming van kopers
Geld terug garantie
Binnenlandse terugkeer
15 dagen zonder reden
Prijs garantie
Laagste prijs in 30 dagen

Misschien vindt u dit leuk

  • US $1.58 - US $4.29
    3
    157582
  • US $8.64 - US $206.82
    4
    18294
  • US $29.80 - US $33.90
    3
    19955
  • US $74.45 - US $85.09
    4
    23825
  • US $4.47 - US $7.60
    4
    62056
  • US $32.26 - US $32.26
    4
    19808
  • US $3.76 - US $62.26
    4
    21552
  • US $8.70 - US $24.90
    4
    22586
  • US $1.60 - US $3.00
    4
    69354
  • US $3.59 - US $3.59
    4
    46729

Sleutelwoorden

klant beoordelingen (22)

5 Sterren
16
4 Sterren
2
3 Sterren
0
2 Sterren
2
1 Sterren
2
4
/
5.0
  • A***v
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Antique Copper
    Levering 10 dagen om Belgorod, kwaliteit is uitstekend, IK raden! 2020-02-29 00:45:28
    Aanvullende feedback
    De bevestiging is zeer zwak, de jas niet houden de icoon, voortdurend valt, de bevestiging voor zo'n grote icoon moet worden op de draad! 2020-03-18 21:21:48
  • G***z
    ES
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Antique Brass
    In minder dan een maand al en ontvangen het is zeer mooie en goede kwaliteit IK raden het bedankt 2020-01-21 11:02:46
  • M***
    BE
    Logistiek :  中国邮政挂号小包
    Uitstekende Ontvangen Alleen 1 stuk! Foto toont 2 stuks 2019-10-01 02:21:47
    Aanvullende feedback
    Uitstekende 2019-10-03 08:07:23
  • A***v
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Antique Brass
    Grote verkoper! Snel verzonden, snel kwam, in drie weken. Minder dan een maand van de dag van de bestelling! IK raden.;-) 2020-03-12 02:46:41
  • p***r
    FR
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    SUPER mooie maar IK denk te ontvangen twee als in de foto? 2019-09-14 11:27:55
  • A***n
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Antique Brass
    Dank u, interessante en originele, het kwam zeer snel 2020-06-04 14:16:04
  • S***n
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Antique Brass
    IK kocht het voor installatie op de kofferbak. Alles is cool, maar een bevestiging klink is geen, je trek een beetje en vliegen. IK'll maken iets. 2020-07-26 22:12:57
  • b***y
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Antique Brass
    De pictogrammen overeen met de beschrijving, gemaakt kwalitatief, ziet er goed, verzenden een paar schuld, levering op tijd is normaal. Verpakt in een doos, bereikt zonder schade aan het pakket. IK raden de verkoper, alles zonder deception 2020-06-29 05:47:20
  • S***y
    FR
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Broche zeer mooie consistent met de foto maar de tips voor bevestigingen zijn te kort voor een echte leren jas dus de hals zijn jouwe nauwelijks schade 2019-06-20 06:39:35
1 / 3 Ga naar Pagina