Curren Heren Horloges Top Luxe Merk Waterdichte Sport Pols Horloge Chronograaf Quartz Militaire Lederen Relogio Masculino

4
5 Sterren
78%
4 Sterren
10%
3 Sterren
0%
2 Sterren
1%
1 Sterren
4%
2252 Beoordelingen 2539 Verkocht Freebie & beoordelingen
US $21.19
US $211.90
-90%
45-daagse bescherming van kopers
Geld terug garantie
Binnenlandse terugkeer
15 dagen zonder reden
Prijs garantie
Laagste prijs in 30 dagen

Misschien vindt u dit leuk

  • US $19.55 - US $290.42
    4
    42420
  • US $1.15 - US $4.13
    4
    112555
  • US $9.27 - US $9.99
    4
    45903
  • US $10.18 - US $77.88
    4
    49134
  • US $19.42 - US $19.42
    3
    24320
  • US $38.34 - US $41.63
    4
    17849
  • US $26.68 - US $46.04
    4
    15872
  • US $2.84 - US $4.55
    4
    32432
  • US $39.99 - US $39.99
    4
    13841
  • US $99.06 - US $227.89
    4
    8110

Sleutelwoorden

klant beoordelingen (2252)

5 Sterren
1776
4 Sterren
229
3 Sterren
0
2 Sterren
38
1 Sterren
104
4
/
5.0
  • A***v
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Ivory
    Om Volgograd de klok ging meer dan 2 maanden. De horloge ziet er mooi, hoge-kwaliteit, de band is ook met succes gemaakt, het zit goed op de hand, zijn geld is het waard. Stopwatch is niet helemaal duidelijk hoe te gebruiken. 2020-04-06 02:37:54
    Aanvullende feedback
    Verf van het lichaam is vrij snel, is het beter om in een nikilated lichaam. 2020-04-11 11:38:02
  • K***v
    RU
    Logistiek :  e邮宝
    Color :  Multicolor
    IK ben blij met de aankoop, voordat dat ik nam van een andere magaz dus er brak de band en de vertraging van 1 min voor 10 min, hier de band terwijl, de verpakking hier is meer dichte maar transparant, de lag voor een dag niet opmerking, zware, live look goede 2019-09-13 12:33:59
    Aanvullende feedback
    De slag van vertraging en lag niet hebben, de glas krassen niet hebben, de band kwaliteit als in de hele horloge. 10 uit 10! Slag 2019-11-09 13:10:03
  • S***.
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Ivory
    Alles werkt prima, ging 20 dagen om krasnodar, de track was gevolgd. Ik raden! 2019-07-30 01:19:05
    Aanvullende feedback
    Super 2019-07-31 00:17:55
  • E***l
    RU
    Logistiek :  ePacket
    Color :  Ivory
    De bestelling werd verzonden zeer snel. Om alle vragen die ontstonden in het proces van instelling de chronometer de prodovets reageerde snel. Alles werkt prima. De alleen ding, IK niet verwacht dat ze zo dik en grote. Dank u 2020-03-31 04:02:33
    Aanvullende feedback
    Raden verkoper 2020-03-31 04:07:28
  • S***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Coffee
    Ze zijn fantastisch! Kwam voor 2 weken voordat st. petersburg. Instructie in engels. 2019-08-03 03:43:57
    Aanvullende feedback
    Super! 2019-08-03 09:03:13
  • D***v
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Ivory
    Verpakking is normaal. Uitstekende klok, alles werkt, wedstrijd de beschrijving. Voordat Samara maand houdend rekening Ng, de track is gevolgd. De alleen negatieve, de schroeven in de foto zijn bekrast, als als getwist (vergelijkbaar met decoratieve). Krassen niet invloed op het werk, bijna onmerkbaar. 2020-01-08 21:48:00
    Aanvullende feedback
    Een andere Crooked Arrow stopwatch (rood). 2020-01-09 00:45:52
  • M***d
    MA
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    Color :  Pink
    IK hield veel ^ _ ^ kwaliteit product, het is zoals beschreven. IK beveel de verkoper. 2019-09-24 07:59:22
    Aanvullende feedback
    C mooie en goede kwaliteit, IK hield veel en IK raden een 2 keer de verkoper 2019-09-24 08:13:06
  • A***v
    RU
    Logistiek :  e邮宝
    Color :  Pink
    In uiterlijk uitstekende case Ser graphite, beige dial metallic met een gleam, datum tijd is ingesteld, arrow kleine rechts toont de klok, rechts ofwel gebroken of de dummy op de knoppen niet reageren, riem lederen brutal militaire look is niet geweldig hot, IK adviseren u om de laatste MOD Zwart cider te ongeveer zes maanden lopen normen, als kleine pijl knoppen zijn niet belangrijk kunt u kijken meer dure .. Alle succes! Verpakking uitstekende levering 3 weken om MSK, neem ze voor aandelen of coupons als minder dan duizend in algemene 2019-10-30 06:40:42
    Aanvullende feedback
    En onmiddellijk voeg een beoordeling, het is me zelf crooked en onoplettend, alles werkt, een beetje sterker op de knoppen top begint en de OST SEC rode pijl op de bodem in de center, seconden, links is tellen minuten, rechts gewoon tijd klok dus alles werkt 5 sterren! Ja, en de regen kan weerstaan hier te wassen en zwemmen IK niet proberen het op uw risico, in algemene, de band strak maar zal zitten op de hand! Alle voordelen 2019-10-30 06:48:33
  • J***L
    ES
    Logistiek :  4PX SEUR 24 HOURS DELIVERY
    Color :  Silver
    Ships From :  Spain
    Geweldig, met een week inbegrepen in 4 dagen thuis, dank je verkoper vervullen wat je zeggen, ik opnieuw kopen omdat het heeft verschillende horloges IK als voor de collectie. 2020-06-22 02:22:30
    Aanvullende feedback
    Het ziet er geweldig, IK hou het 2020-06-22 02:23:08
1 / 226 Ga naar Pagina