Albreda Mannen & Vrouwen Hip Weerstand Bands Booty Been Oefening Elastiekjes Voor Gym Yoga Stretching Training Fitness Workout FE347

4
5 Sterren
89%
4 Sterren
5%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
2%
167 Beoordelingen 93 Verkocht Freebie & beoordelingen
US $6.19
US $9.10
-32%
45-daagse bescherming van kopers
Geld terug garantie
Binnenlandse terugkeer
15 dagen zonder reden
Prijs garantie
Laagste prijs in 30 dagen

Misschien vindt u dit leuk

  • US $1.58 - US $4.29
    3
    157582
  • US $8.64 - US $206.82
    4
    18294
  • US $29.80 - US $33.90
    3
    19955
  • US $74.45 - US $85.09
    4
    23825
  • US $4.47 - US $7.60
    4
    62056
  • US $32.26 - US $32.26
    4
    19808
  • US $3.76 - US $62.26
    4
    21552
  • US $8.70 - US $24.90
    4
    22586
  • US $1.60 - US $3.00
    4
    69354
  • US $3.59 - US $3.59
    4
    46729

Sleutelwoorden

klant beoordelingen (167)

5 Sterren
149
4 Sterren
9
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Sterren
4
4
/
5.0
  • K***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    Color :  Sky Blue
    Terwijl strakke elastische bands. Wanneer ze stretch en verslapping, het moeilijk te voorspellen 2019-11-30 10:42:36
  • G***e
    SG
    Logistiek :  China Post Registered Air Mail
    Color :  Blue
    Aangekomen gisteren. Dank je verkoper. U bent de beste. Het is de beste winkel. Bestelde vele malen. Altijd het correct en op tijd. Goed verpakt. Zal zeker raden deze winkel. 2019-08-06 04:24:14
    Aanvullende feedback
    Alles is prima. Bedankt. 2019-08-10 00:52:27
  • e***u
    UK
    Logistiek :  Seller's Shipping Method
    Color :  Dark Khaki
    Absoluut mooi, erg blij met mijn bestelling, IK moet hebben besteld meer in verschillende maten, was niet verwacht het deze goede, kwaliteit is top, zal zeker raden verkoper 2019-12-28 01:49:36
  • F***n
    MX
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Black
    Dank u zeer, de band is goed gemaakt, maar het moet stretch meer, alleen met bepaalde oefeningen kan worden gebruikt. IK raden kopen in deze winkel 2019-08-17 19:42:35
  • M***h
    CA
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    Color :  Light Yellow
    Super snelle levering. Aangekomen in 20 dagen die is de snelste IK ooit ervaren met iets IK ooit besteld van AliExpress. Grote kwaliteit, sterk en dik. Bestelde een grote. Heeft een fabriek geur die normaal maar het ging weg na een dag. 2019-09-04 14:44:10
  • N***H
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Red
    Voordat belgorod de goederen kwam snel in twee weken, de elastische band strak, wat oefeningen zal moeilijk te doen, je kon l, en dus de kwaliteit is goed, alles is prima. 2019-07-30 08:57:03
  • A***a
    LV
    Logistiek :  中国邮政挂号小包
    Color :  Blue
    Cool elastische band, zeer goede kwaliteit, probeerde snelle, alles is rechts, besteld m... 2019-10-02 02:35:52
  • M***o
    US
    Logistiek :  e邮宝
    Color :  Light Yellow
    Dus goed gemaakt! Comfortabel, en niet super stijf. IK kreeg een grote en am 5 "1. Past echt goed :) bedankt! 2019-11-18 17:43:57
  • E***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Dark Gray
    Gum kwaliteit, vond. Nam xl weerstand goed. 2019-08-19 00:44:16
1 / 17 Ga naar Pagina