Laoa 8 Inch Krimpgereedschap Punttang Multitool Tangen Kabel Draad Stripper Aalicate Lange Neus Tang Met Slot functie

4
5 Sterren
94%
4 Sterren
4%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
274 Beoordelingen 523 Verkocht Freebie & beoordelingen
US $33.20
US $44.27
-25%
45-daagse bescherming van kopers
Geld terug garantie
Binnenlandse terugkeer
15 dagen zonder reden
Prijs garantie
Laagste prijs in 30 dagen

Misschien vindt u dit leuk

  • US $49.98 - US $73.98
    4
    91063
  • US $22.32 - US $40.27
    4
    76655
  • US $6.71 - US $61.41
    3
    47114
  • US $48.95 - US $64.58
    4
    20211
  • US $0.98 - US $2.84
    4
    136208
  • US $43.50 - US $81.49
    4
    16072
  • US $333.31 - US $333.31
    4
    12897
  • US $4.47 - US $7.60
    4
    66880
  • US $25.36 - US $27.86
    4
    28034
  • US $49.98 - US $49.98
    4
    21329

Sleutelwoorden

klant beoordelingen (274)

5 Sterren
259
4 Sterren
12
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Sterren
2
4
/
5.0
  • D***V
    RU
    Logistiek :  CN_RUE_EXPRESS_RU
    Ships From :  Russian Federation
    Size(inch) :  8
    Voor dit geld, het gewoon een bom. De kwaliteit op niveau van de Duitsers. 2020-10-18 06:16:57
    Aanvullende feedback
    Super 2020-10-18 06:18:22
  • O***v
    RU
    Logistiek :  IML
    Size(inch) :  8
    Ships From :  Russian Federation
    Het product is tevreden, de beschrijving is nauwkeurig. Het kwam snel. De gift was verkocht-de flesopener. Een beetje gewerkt op de draden-zeer onhandelbare. Het snijdt schoon, geen backlash. De krimpen werkt, de sponzen close strak, zonder scheuren. 2019-11-30 04:49:21
    Aanvullende feedback
    Staal is zacht, multi-strand bezuinigingen op een moment, en van een enkelstrengs (koper 4 Vierkante)-ontvangen een Zamin rand. In het licht overwon. Op de randen-niets, cut verder. En de prijs is 400 roebel in totaal. Of andere manier vreemde alle dit. 2019-12-06 13:53:37
  • A***v
    RU
    Logistiek :  IML
    Size(inch) :  8
    Ships From :  Russian Federation
    IK werk als een elektricien op liften, IK nodig zo'n tool. Kocht 11.11, ontvangen vandaag 14.11, het is super. Nu over de tool: IK liefde een kwaliteit tool, maar nemen deze in mijn handen, IK gerealiseerd dat dit alleen de hoogste kwaliteit! Zeer reminiscent van Knipex, geen speling, precieze combinatie van vliegtuigen en bladen, duurzame metalen, comfortabel en duurzaam handgrepen. IK ben blij. Dank u zeer. 2019-11-14 00:11:23
    Aanvullende feedback
    Super. 2019-11-14 00:19:27
  • I***v
    RU
    Logistiek :  CN_IML_EXPRESS_RU
    Size(inch) :  8
    Ships From :  Russian Federation
    Zeer snel geleverd (van Rusland). Istramen ziet er geweldig, de perfecte convergentie van de onderdelen comfortabele rubberen handgrepen als een geschenk was zet een opener. IK raden laoa duizend keer! 2020-01-31 02:01:34
    Aanvullende feedback
    IK gewoon niet nodig een tool! IK begrijp natuurlijk dat dit is een replica van een zeer beroemde merk, maar de replica is uitstekend Erg cool en handig hulpmiddel Crimper bespaart gewoon U zal niet spijt eenmaal! Laoa Super 2020-02-25 12:16:17
  • S***s
    UA
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Size(inch) :  8
    Ships From :  China
    Levering aan Kiev via nieuwe mail. De tool is goed, de draden cut perfect. IK hoop te dienen. Als u vinden fout, dan de tangen hebben een kleine backlash, en de tangen zijn gesloten niet tot het einde, er is een kloof. Dank u voor de gift. 2019-12-04 06:09:57
  • S***v
    KZ
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Size(inch) :  8
    Ships From :  China
    Ziet er goed. Aangekomen late door de post van Kazachstan. Voor een onbekende reden ze gehouden voor ongeveer een maand, dan na mijn adres aan de werknemer van het bedrijf verplaatst van de plaats. Mijn andere order is nu in een volledig andere stad. IK heb veel beweert onze postdienst. En dus de goederen zijn tevreden. IK zal toevoegen na werk 2019-12-30 06:43:02
  • J***z
    ES
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Ships From :  CHINA
    Size(inch) :  8
    Goed product. Goede Waarde, Prijs. Snelle verzending uit China naar Spanje. Dank u. Een hello. 2020-06-09 04:44:30
  • V***O
    RU
    Logistiek :  Seller's Shipping Method - RU
    Ships From :  Russian Federation
    Size(inch) :  8
    EEN goede tool-IK vond het! IK raden de verkoper en de winkel!!!!!! 2020-10-04 05:17:55
  • O***v
    RU
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    Size(inch) :  8
    Ships From :  China
    Levering 18 dagen om Tyumen. Track gevolgd. Verpakt perfect. Pupyrka-Film-karton. Ze kijken fatsoenlijk. Laten we zien in het werk. De verkoper is goed gedaan! IK raden!. Als een geschenk opener en garantiekaart. 2019-10-28 03:18:22
1 / 28 Ga naar Pagina