Lucyever Coltrui Vrouwen Trui Aantrekken Lente Jumper Gebreide Basic Top Fashion Herfst Lange Mouwen Koreaanse Dames Kleding 2020

4
5 Sterren
79%
4 Sterren
12%
3 Sterren
0%
2 Sterren
1%
1 Sterren
1%
510 Beoordelingen 1810 Verkocht Freebie & beoordelingen
US $7.55
US $12.58
-40%
45-daagse bescherming van kopers
Geld terug garantie
Binnenlandse terugkeer
15 dagen zonder reden
Prijs garantie
Laagste prijs in 30 dagen

Misschien vindt u dit leuk

  • US $26.98 - US $26.98
    4
    22023
  • US $1.59 - US $2.99
    3
    82151
  • US $7.13 - US $32.60
    4
    23754
  • US $333.31 - US $333.31
    4
    12739
  • US $2.49 - US $6.24
    4
    36180
  • US $18.00 - US $284.00
    4
    17209
  • US $4.59 - US $4.98
    4
    31774
  • US $5.54 - US $5.73
    4
    30029
  • US $29.50 - US $81.99
    4
    13509
  • US $2.39 - US $4.86
    3
    46731

Sleutelwoorden

klant beoordelingen (510)

5 Sterren
406
4 Sterren
63
3 Sterren
0
2 Sterren
6
1 Sterren
6
4
/
5.0
  • E***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Purple
    Size :  One Size
    Coltrui is zeer aangenaam om het lichaam, de kwaliteit is goed. Voordat UFA kwam in ongeveer 3 weken. Als een geschenk, de verkoper zet een elastische band. IK raden te kopen. 2020-10-18 00:03:04
  • M***o
    UA
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Yellow
    Size :  One Size
    Op de parameter 87-67-92 Rist 156 SIV soort, ale виділяє korte фігури en mouw korte... Geweven arc м'яка en niet-outdoor, voor Taku vartist Kap 2020-10-18 11:10:40
  • R***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Multi
    Size :  One Size
    Snelle levering, voor zijn prijs normale coltrui, nam 560, de alleen ding is niet duidelijk wat stof, het is dunner dan normaal coltruien in winkels per wrijven 800-900 minimum, heeft Glans. In algemene, in zeer koud weer onder een dunne jas zal niet gaan, freeze. Op een cool-heel. Lengte 52 cm. de naden zijn zelfs, geen angstaanjagende jambs, vlekken, gaten, enz. niet vinden, de kleur samenvalt. IK dragen de maat 40-42, IK zat goed, IK denk dat de maximale geschikt tot 46, maar mini 46)) voor een grote vrouw zal er niet goed) het product is goed, IK adviseren. 2020-09-28 09:59:27
    Aanvullende feedback
    Zeer veel vergieten, het leek de kleur is zeer licht, maar het water is bijna rood, IK moest weken voor een lange tijd ((( 2020-10-16 23:24:59
  • A***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    Color :  White
    Size :  One Size
    Goede kwaliteit. Het dorp is uitstekend! Zacht, aangenaam om de body stof. De lengte van het product en de lengte van de mouwen in wit is iets langer dan in groen. En de groene materiaal is meer dichte dan wit, blijkbaar vanwege kleuring. Hoogte 165 CM 85-65-95 2019-10-19 09:24:33
    Aanvullende feedback
    Goede kwaliteit. Het dorp is prima! Zacht, aangenaam om de body stof. De lengte van het product en de lengte van de mouwen in wit is iets langer dan in groen. En de groene materiaal is meer dichte dan wit, blijkbaar vanwege kleuring. Hoogte 165 CM 85-65-95 2019-10-19 09:40:14
  • E***a
    IT
    Logistiek :  China Post Registered Air Mail
    Color :  Gray
    Size :  One Size
    Besteld 15.10, kwam 18.11 voor een maand. Bracht de koerier thuis. EEN goede coltrui voor haar geld, gaf 474.77 roebel voor haar. Veel goedkoper dan anderen zijn hetzelfde op Ali. Het materiaal is zacht, niet geprikt, dichte, niet schijnt, warm. IK zal meer kleuren hier. IK nam dit terwijl op de test, IK vond alles. De mouwen zijn niet korte, de alleen negatieve is de coltrui zelf is iets korte. Als IK was taller, mijn maag zou open. Dus een beetje is er een kloof, maar IK wil alles te warm :) Anders IK adviseren de verkoper. Alles kwam schoon, hele, goed verpakt. Er is een beetje geur, maar links na de eerste wassen. Natuurlijk, dit is haar wol, kunststoffen zijn waarschijnlijk, maar het lichaam is aangenaam. Mijn parameters 92-65-95, hoogte 157, gewicht 53. Ook als een gift zet een elastische band voor haar. 2019-12-02 05:49:38
    Aanvullende feedback
    Snel vastklampt en onmiddellijk kruipt een gat. Zwakke binding, sorry. Al in een plaats had te naaien. Maar IK nog dragen als de onderste laag voor warmte. Omdat het niet zeer kritisch. 2020-01-14 17:41:47
  • U***r
    UA
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    Color :  Navy Blue
    Size :  One Size
    Prachtig product! De stof is zeer aangenaam en zacht aan. Op de parameters 84-64-91 sat goed, strak. Maar ik denk dat op de grote parameters zal rechte rug aan rug. Mouwen voor een hoogte van 158 cm-een tuniek in een tuniek, een beetje meer en zou korte. De kleur is diep en verzadigd, dusty paars blauw. Afzonderlijk, ik wil zeggen over de verkoper: responsieve en gezellig persoon. Levering was zeer snel. 2019-09-13 04:47:31
    Aanvullende feedback
    Als een geschenk was er een rubberen band 2019-09-13 05:45:45
  • a***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Sky Blue
    Size :  One Size
    Coltrui volledig overeen met de beschrijving en foto van de verkoper. Kleur-grijs-blauw. Op mijn parameters: OG-90 cm, OT-72 cm perfect fit. Op de binnenkant, de naden zijn niet verwerkt. Goede basic ding. Gekocht op verkoop 11.11 voor 416 roebel. Levering aan Stavropol grondgebied-3 weken. Verkoper en goederen adviseren. Als een geschenk, de verkoper zet een rubber voor haar. Dank u! 2019-12-05 07:06:46
    Aanvullende feedback
    Alle hetzelfde, de mouwen zijn korte voor hoogte 158 cm. 2019-12-18 11:54:21
  • D***a
    RU
    Logistiek :  AliExpress 无忧物流-标准
    Color :  Khaki
    Size :  One Size
    Coltrui zacht. Aangenaam om de body. De lengte van de rug is 58 cm; de lengte van de arm is 54 cm. 2019-09-22 22:14:17
    Aanvullende feedback
    Als een geschenk was een rubber voor haar 2019-09-22 22:28:07
1 / 51 Ga naar Pagina